Prosjekter

Vårutstillingen 2017


ÅPEN UTLYSNING
VÅRUTSTILLINGEN 2017
SØKNADSFRIST 01.12.2016


Vårutstillingen ble etablert av Forbundet Frie Fotografer (FFF) i 1976, i en tid hvor behovet for å fremme anseelsen for kunstnerisk fotografi var stor. Vårutstillingen har gjennom sine 40 år vært et viktig forankringspunkt for det norske fotografiske samtidskunstfeltet. I dag arrangerer FFF den årlige Vårutstillingen med mål om å formidle norsk kamerabasert samtidskunst til et bredt publikum.


Hvem kan søke?
Det er åpen innsendelse til Vårutstillingen. Juryen ønsker et så bredt utvalg av søknader som mulig, og oppfordrer alle kunstnere om er aktive på den norske kunstscenen til å søke om deltagelse. Verket det søkes med bør ha relevans til fotokunstfeltet, men alle teknikker og materialer er velkomne. Det stilles ikke krav om FFF-medlemskap for å søke utstillingsplass på Vårutstillingen.


Jury 2017
Juryen er valgt av medlemmene i Forbundet Frie Fotografer på generalforsamling.
Juryen for 2017 består av Morten Torgersrud (juryleder), Kaia Hugin, Tiril Hasselknippe og Crispin Gurholt (varamedlem).


BKHs Fotokunstpris
Bildende Kunstneres Hjelpefond (BKH) vil under åpningen av Vårutstillingen 2017 tildele BKHs Fotokunstpris på kr. 150.000,- til en av utstillingens deltagende kunstnere. Prisen juryeres av en separat jury, og tilfaller den kunstneren med verket som anses som mest betydningsfullt for årets utstilling.


Økonomiske vilkår
FFF utbetaler honorar og utstillingsvederlag i henhold til statlige satser. FFF dekker ikke kunstneres produksjonskostnader, men dekker frakt etter avtale.


Spørsmål?
Kontakt oss gjerne via [email protected] eller på 22 20 21 20.


Vårutstillingen 2017 er støttet av

Kulturrådet
Norsk Fotografisk Fond

Søknadsskjema åpner 15. november 2016:

SØK VÅRUTSTILLINGEN

NB! Noen opplever å få feilmelding når de sender inn søknaden sin. Prøv med en annen nettleser før du kontakter oss for hjelp.


siste