Prosjekter

Søk Vårutstillingen

ÅPEN UTLYSNING

VÅRUTSTILLINGEN 2018
SØKNADSFRIST 01.11.2017 KL 23.59


Vårutstillingen ble etablert av Forbundet Frie Fotografer (FFF) i 1976, i en tid hvor behovet for å fremme anseelsen for kunstnerisk fotografi var stor. Vårutstillingen har gjennom sine 40 år vært et viktig forankringspunkt for det norske fotografiske samtidskunstfeltet. I dag arrangerer FFF den årlige Vårutstillingen med mål om å formidle norsk kamerabasert samtidskunst til et bredt publikum.


Hvem kan søke?
Det er åpen innsendelse til Vårutstillingen. Juryen ønsker et så bredt utvalg av søknader som mulig, og oppfordrer alle kunstnere om er aktive på den norske kunstscenen til å søke om deltagelse. Verket det søkes med bør ha relevans til fotokunstfeltet, men alle teknikker og materialer er velkomne. Det stilles ikke krav om FFF-medlemskap for å søke utstillingsplass på Vårutstillingen.


Jury 2018
Juryen er valgt av medlemmene i Forbundet Frie Fotografer på generalforsamling.
Juryen for 2018 består av Morten Torgersrud (juryleder), Kobie Nel, Tiril Hasselknippe og Geir Moseid (varamedlem).


BKHs Fotokunstpris
Bildende Kunstneres Hjelpefond (BKH) vil under åpningen av Vårutstillingen 2018 tildele BKHs Fotokunstpris på kr. 150.000,- til en av utstillingens deltagende kunstnere. Prisen juryeres av en separat jury, og tilfaller den kunstneren med verket som anses som mest betydningsfullt for årets utstilling.


Økonomiske vilkår
FFF utbetaler honorar og utstillingsvederlag i henhold til statlige satser. FFF dekker ikke kunstneres produksjonskostnader.


Spørsmål?
Kontakt oss gjerne via [email protected] eller på 92 66 92 00.


Vårutstillingen 2018 er støttet av

Kulturrådet
Norsk Fotografisk Fond

Søknadsskjema åpner 1. oktober 2017:

SØK VÅRUTSTILLINGEN

NB! Noen opplever å få feilmelding når de sender inn søknaden sin. Prøv med en annen nettleser før du kontakter oss for hjelp. Bekreftelsen for innsendt søknad kommer på toppen av siden etter du har klikket send - scroll opp for å se.


siste