Nyheter

Nytt fellesverksted

Nytt fellesverksted

Som dere kanskje har merket har fellesverkstedet vært stengt nå i januar. Grunnen til det er at vi fikk muligheten til å flytte det inn i et av de større rommene her på huset, og da måtte vi sette av en måned til flytting og oppussing. Det nye fellesverkstedet er dobbelt så stort som det forrige, med betraktelig bedre lysforhold og ventilasjonsmuligheter. Dette gjør det til et triveligere rom å jobbe i, samtidig som det blir lettere for flere medlemmer å jobbe der samtidig. 

I anledning vår forrige printers uventede død og dette store rommet vi nå har tilgjengelig, har vi investert i en 44” storformatprinter fra Epson. I tillegg har vi kjøpt en større papirkutter for å takle disse størrelsene, samt to høykvalitets lys for vurdering av print. Dermed skal det nye fellesverkstedet være bedre rustet til å for eksempel produsere bilder til utstillinger. Vi har foreløpig ikke utstyr og verktøy til montering og innramming, men tar gjerne mot forslag til løsninger her.

Fra 2019 av har vi innført en fast dagsleie for bruk av fellesverkstedet. Den er på 250,- for medlemmer og 1250,- for ikke-medlemmer. Bruk av printeren kommer i tillegg til dette. Denne dagsleien går til å dekke servicekostnadene tilknyttet utstyret samt økt husleie. Skanneren kan som før bookes mellom 10 - 15 på hverdager. Den nye printeren bookes etter avtale, da verksmester som regel må være til stede for å gi teknisk bistand. Vi jobber med å finne en smart betalingsløsning for bruk av printeren.

Verkstedet åpner igjen i begynnelsen av februar. 


Send mail til [email protected] for booking!

siste