Nyheter

Utstilling: Aase-Hilde Brekke - The Salon International d'Art Contemporain

Den anerkjente multimediakunstneren Aase-Hilde Brekke, fra Norge, deltar i The Salon International d'Art Contemporain Art Shopping, i Salle du Carrousel du Louvre.

Vernissage: 20.okt (kun inviterte)

For publikum: 21okt. 11.00-20.00

22.okt: 11:00-19.00

Brekke stiller ut kunstverket «Spirits» ( Brekke, foto/Photoshop) og har tidligere deltatt i utstillinger i USA/New York, England og Tyskland. Hun har mottatt stipend og prosjekstøtte en rekke ganger fra blant annet fra Kulturdirektoratet, UD, Kulturdepartmentet, med flere.

Kunstneren sier om «Spirits»:

«Spirits» er et foto fra mitt hjemsted Misvær, i Nordland. Jeg kjørte gjennom en mørklagt tunnel i fjellet. Plutselig så jeg en rein rett ved siden av bilen. Jeg stoppet bilen. Holdt pusten. Rullet ned vinduet, og tok bildet. Reinen sto helt urørlig — den så på meg —det var nesten som den som om den kom ut av fjellveggen. Denne hendelsen inspirerte meg til å jobbe videre med bildet hvor jeg forsøker å beskrive de uklare grensene mellom den fysiske virkeligheten og det åndelige nivået av eksistensen; Er vår fysiske virkelighet bare en illusjon, eller et speil der vi kan se inn i andre virkeligheter? — Vi må stoppe opp, være stille, og magien skjer.

Les mer om Brekkes kunst hos Forbundet Frie Fotografer.

«Spirits» er stilt ut i Booth D1, som er kuratert av PAKS Gallery, Heinz Pleiner, Vien.

Rettigheter forvaltes av https://www.bono.no/

siste