Nyheter

Salongutstilling FFF 50 år

Kjære medlem,

I anledning vårt 50 års-jubileum, ønsker vi å invitere deg til å delta på salongutstilling, etter modell fra den tradisjonsrike Stipendutstillingen som sist fant sted i 2009.

Utstillingen finner sted på Fotogalleriet, og står fra 19. august til 22. september.

Invitasjonen gjelder aktive medlemmer, som kan delta med ett bilde hver. Verket må kunne henges på vegg, og skal ikke være større enn 100 x 100 cm.

Påmelding

Du må være påmeldt for å kunne delta - frist for påmelding er 5. august. Send en e-post til ole@fffotografer.no med emne «Salongutstilling», og legg ved informasjon og bilde av verket.

Obligatorisk informasjon: tittel, årstall, teknikk, størrelse, pris og opplag. Spesifiser også om verket leveres eller sendes (se under).

Levering av verk

For medlemmer bosatt i Oslo-området: Lever verket hos oss i Møllergata 34 mandag 12. august mellom kl 10-15.

For medlemmer utenfor Oslo-området: Verk kan sendes, og må være oss i hende senest mandag 12. august. Du må selv dekke fraktkostnader.

Henting av verk

For medlemmer bosatt i Oslo-området: Verk hentes hos oss i Møllergata 34 onsdag 25. september mellom kl 10-15.

For medlemmer utenfor Oslo-området: Vi kan sende verk i retur dersom du ordner med porto / etikett (dette kan vi ta i mot på e-post). Vi bruker samme emballasje som verket ble sendt i.

Det er viktig at verk hentes til avtalt tid, da vi ikke har oppbevaringsplass. Sending av verk skjer på eget ansvar, eventuell forsikring må dekkes av den enkelte.

Mer informasjon sendes til de påmeldte etter at fristen har passert (5. august).

Vi håper dere benytter anledningen til å delta!

Vennlig hilsen
Forbundet Frie Fotografer

siste