Nyheter

Utstilling - Maria Natalie Skjeset - Innlandet

Velkommen til Maria Natalie Skjesets utstilling Innlandet i Galleri Eirik Jeistad, Hamar. Det blir utstillingsåpning lørdag 27. april fra kl. 14.00 til 16.00. 

Øvrige åpningstider er torsdager fra kl. 10.00 til 14.00 og lørdager og søndager fra kl. 12.00 til 14.00. Utstillingen henger til og med 11. mai.

Link til FB-arrangement: https://www.facebook.com/events/528301814348465/

INNLANDET

Maria Natalie Skjeset (29), bosatt i Stange, jobber innenfor kamerabasert kunst med vekt på fotobasert digital grafikk. For å lage et bilde bearbeides egne fotografier direkte i et digitalt fotoredigeringsprogram. Ett enkelt bilde kan bestå av flere titalls fotografier som hun gjennomarbeider digitalt slik at det fotografiske utgangspunktet glir over i et malerisk uttrykk.

De fleste bildene fotograferer hun i sitt nærområde rundt Mjøsa. Frodige kornåkrer i Stange, dagliljer på Domkirkeodden i Hamar, båter og glødende solnedganger som speiler seg i Mjøsa, vannliljer i Mosjømarka i Løten og Fredsplatået på Tronfjell i Alvdal. Dette er utgangspunktet for mange av hennes collager. 

Gjennom kunsten søker hun en forbindelse mellom naturen rundt oss og menneskets indre landskap.

Maria har hatt flere separatutstillinger, blant annet i Fotografiens Hus i Oslo, Holmsbustuene, Stange Kunstforening og Skedsmo Kunstforening. I tillegg har hun deltatt på flere kollektivutstillinger og den juryerte Innlandsutstillingen. I 2017 mottok hun Stange kommunes kunstnerstipend. Maria er medlem av FFF og Grafill.

Om Galleri Eirik Jeistad

Et lite, privateid fotogalleri i Hamar sentrum drevet av fotograf Eirik Jeistad. Du finner oss i Grønnegata 55, med inngang fra Sverres gate. 

For mer informasjon, se www.galleri.eirikjeistad.no.

siste