Nyheter

GJESTELEILIGHET

FFF har en gjesteleilighet til utleie for kortere perioder midt i Oslo sentrum. Leiligheten leies ut fra 1 uke til 2 måneder, og FFFs egne medlemmer har prioritet og ekstra gode leiepriser. Leiligheten kan også leies av andre kunstnere og kulturarbeidere.

Om leiligheten: Gjesteleiligheten ligger i 2.etg. i Møllergata 34, midt i Oslo sentrum. Leiligheten består av ett rom og bad og er på 37 kvm. Hovedrommet har åpen kjøkkenløsning, stue med sovesofoa og spisestue. Badet har dusj og vaskemaskin. Det er en veggmontert skjerm (ikke tilkoblet kabel- eller TV-signaler). Gjesteleiligheten har internet tilgjengelig, men vær obs på at det til tider er svært ustabilt. Leiligheten deler inngangsområde med en annen leieboer og et atelier. Leiligheten forøvrig er helt privat.

Leiligheten er røykfri, ikke egnet for barn og husdyr er ikke tillatt. Prisoversikt:  FFF medlemmer  1 uke kr. 1.945,- 2 uker kr. 3.570,- 4 uker kr. 6.570,- 8 uker kr. 10.940,-

Ikke-medlemmer 1 uke kr. 2.205,- 2 uker kr. 4.200,- 4 uker kr. 7.785,- 8 uker kr. 14.200,-

For fullstendig prisoversikt, se her. Booking:  - Send en e-post til post@fffotografer.no - Skriv hvilket tidsrom du ønsker å leie leiligheten (langtidsleie prioriteres) - Spesifiser hvor mange gjester det gjelder

Nøkler: Nøkler hentes hos FFF i kontortid mandag - fredag mellom 10.00 og 15.00 etter avtale. 

Utvask: Prisene over inkluderer ikke utvask. FFF kan besørge utvask for en tilleggskostnad på kr 600,-. For leieperioder opp til 4 uker kan du selv vaske ut av leiligheten. Dersom du ikke bestiller utvask er du selv ansvarlig for at leiligheten er tilstrekkelig rengjort ved avlevering. Dersom utvask er mangefull kan det påløpe et tilleggsgebyr. For leieperioder på over 4 uker kommer utvask som tillegg.

siste