Nyheter

Filmscreening - Margarida Paiva - Bærum Kunsthall

Margarida Paiva

Film screening
Bærum Kunsthall
Onsdag 14. november kl 18.00

Tematisk kretser Margarida Paivas produksjon rundt sinnstilstander, lengsel, melankoli, traumer og isolasjon. Ledetråden i de tre utvalgte verkene er en kontinuerlig refleksjon over en eksistensiell ensomhet.

Invisible Other, 2016 (23:45 min) viser ulike personer i en park som er usynlige for hverandre mens de samtidig sanser hverandres nærvær gjennom lydene de lager.

Traversings, 2017 (15:53 min) består av fem videoer som fremstiller situasjoner om mennesker fanget i sin egen mentale tilstand.

A Place of Belonging, 2018 (15:00 min) er en dokumentar om hvordan minner om stedene vi opplever er avgjørende for å forme vår selvfølelse og identitet  

Margarida Paiva (f. 1975, Portugal) er bosatt i Oslo og har sin utdanning fra Kunshøgskolen i Oslo. Hun jobber hovedsakelig med film og har vist arbeider i en rekke utstillinger og filmfestivaler, bl.a. ved ROM for Kunst og arkitektur, Oslo Museum, Trafo Kunsthall, Nordnorsk Kunstnersenter, Akershus Kunstsenter, Galleri F15, Galleri BOA, MELK Galleri, og Grimstad Kortfilmfestival. Paiva har også vist arbeider internasjonalt, bl.a. ved Kassel Documentary Film and Video Festival, Kino Der Kunst i München, og Werkstatt der Kulturen i Berlin.

siste