Membership

Membership

Medlemskriterier og søknadsfrist

Nye medlemmer opptas etter følgende kriterier:

"Søkeren må ha gjennomført kunstfaglig utdanning på bachelornivå, og kunne vise til en kunstnerisk praksis innenfor kamerabasert kunst. Eller kunne vise til en tilsvarende praksis innenfor feltet. Søkeren må være i aktiv virksomhet som kunstner."

FFF har to medlemsopptak i året; 1. mars og 1. oktober.
Medlemskontingenten utgjør kr. 1150,- fra og med 2018.

SØK MEDLEMSKAP

Medlemsfordeler

Fagpolitikk:
FFF er en interesseorganisasjon. Som medlem bidrar du til at vår kunstnergruppe får enda større gjennomslagskraft. Generalforsamlingen er FFFs høyeste organ, og medlemmene får her muligheten til å stemme og påvirkeorganisasjonen. Les mer om hvordan vi jobber fagpolitisk her.

Kunstnerforsikring (NY!) :
Kunstnerforsikringen er et felles forsikringssamarbeid mellom en rekke norske kunstnerorganisasjoner. Organisasjonene har gått sammen om å innhente tilbud på medlemsforsikringer på vegne av en stor gruppe kunstnere. Vi er stolte over å ha fått på plass denne ordningen, som vil innebære vesentlig lavere forsikringskostnader for de fleste av våre medlemmer. Ordningen trer i kraft fra januar 2018 for FFFs medlemmer, og tilbyr egne medlemspriser. For mer info se Kunstnerforsikringen.no

Atelier:
I tillegg til å jobbe fagpolitisk, driver FFF et atelierfelleskap. Atelierene er et tilbud til FFFs medlemmer, og skal derfor rullere. Atelierene er tilknyttet FFFs kontorer i Møllergata 34, sentralt i Oslo.

Gjesteleilighet:
FFF har en gjesteleilighet til utleie for kortere perioder. Leiligheten leies ut fra 1 uke til 2 måneder, og FFFs egne medlemmer har prioritet og ekstra gode leiepriser. For mer informasjon: Gjesteleilighet.

Fellesverksted:
FFF administrerer et digitalt fellesverksted. Tilbudet er gratis for våre medlemmer men åpent for alle. For mer informasjon: Fellesverksted

Rabattavtaler:
FFF-medlemmer har også en rekke rabattavtaler og gratis inngang på flere museer og institusjoner.


Medlemsprofil på våre hjemmesider
(frivillig)

Som medlem får du et tilbud om å opprette en medlemsprofil. Du drifter og vedlikeholder profilen din selv. Ta kontakt med oss om du ønsker tilgang til denne tjenesten.

Lenke:
Innlogg medlemsprofil på vår hjemmeside

OBS: Merk at medlemsprofilene på våre hjemmesider ikke er et fullstendig medlemsregister. Det er valgfritt å opprette profil.

Brukerprofil i vår medlemsdatabase
(påkrevd)

Som FFF-medlem har du en egen brukerprofil i medlemsbasen Choo. Her kan du logge inn for å se kommunikasjon med FFF og enkelt holde kontaktinformasjonen din oppdatert, denne legger du inn selv. Fra og med 2018 er det også her du finner medlemskortet ditt. Profilen i vår medlemsbase er kun for intern bruk og må ikke forveksles med profilen du oppretter på hjemmesiden vår.

Lenke:
fffotografer.medlemssystem.com

OBS: Er det første gang du logger inn velger du "Glemt/nytt passord"

Medlemsfordeler
Medlemsprosjekter