Membership

Membership

Medlemskriterier og søknadsfrist

Nye medlemmer opptas etter følgende kriterier:

"Søkeren må ha gjennomført kunstfaglig utdanning på bachelornivå, og kunne vise til en kunstnerisk praksis innenfor kamerabasert kunst. Eller kunne vise til en tilsvarende praksis innenfor feltet. Søkeren må være i aktiv virksomhet som kunstner."

FFF har to medlemsopptak i året; 1. mars og 1. oktober.
Medlemskontingenten utgjør kr. 1000,- fra og med 2017.

Medlemsfordeler

Fagpolitikk:
FFF er en interesseorganisasjon. Som medlem bidrar du til at vår kunstnergruppe får enda større gjennomslagskraft. Generalforsamlingen er FFFs høyeste organ, og medlemmene får her muligheten til å stemme og påvirkeorganisasjonen. Les mer om hvordan vi jobber fagpolitisk her.

Atelier:
I tillegg til å jobbe fagpolitisk, driver FFF et atelierfelleskap. Atelierene er et tilbud til FFFs medlemmer, og skal derfor rullere. Atelierene er tilknyttet FFFs kontorer i Møllergata 34, sentralt i Oslo.

Gjesteleilighet:
FFF har en gjesteleilighet til utleie for kortere perioder. Leiligheten leies ut fra 1 uke til 2 måneder, og FFFs egne medlemmer har prioritet og ekstra gode leiepriser. For mer informasjon: Gjesteleilighet.

Fellesverksted:
FFF administrerer et digitalt fellesverksted. Tilbudet er gratis for våre medlemmer men åpent for alle. For mer informasjon: Fellesverksted

Rabattavtaler:
FFF-medlemmer har også en rekke rabattavtaler og gratis inngang på flere museer og institusjoner.


Medlemsprofil på våre hjemmesider

Som medlem får du et tilbud om å opprette en medlemsprofil. Du drifter og vedlikeholder profilen din selv. Ta kontakt med oss om du ønsker tilgang til denne tjenesten.

OBS: Merk at medlemsprofilene på våre hjemmesider er ikke et fullstendig medlemsregister. Det er valgfritt å opprette profil.


SØK MEDLEMSKAP

Medlemsfordeler
6

FELLESVERKSTED

FFF administrerer et digitalt fellesverksted, med bl.a scanner og printer, i tilknytning til våre...

P1010031

GJESTELEILIGHET

FFF administrerer en gjesteleilighet i tilknytning våre lokaler Møllergata 34, til leie for...

Medlemsprosjekter